onsdag 19 november 2008

Varför blir man så trött i november?

Jag vet inte var jag ska börja någonstans, men jag går omkring (eller förresten, jag går ju inte, men ni fattar säkert) och känner mig så himla trött hela tiden. Det känns som om allting är grått. Grått grått grått. Ingen ide att dra upp rullgardinen, för då är det grått. Har man den nere så är det också grått. Vad gör man en sån här månad? Kan inte nån pigga upp mig lite? Nåt Bellmanskämt eller vad som helst, snälla!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänd ljus, läs en bra bok och gör det höstgråa till höstmys.

Emelie Felderman sa...

Tack för tipset! Jag har hört någonstans att november är en månad för vila och eftertanke, så det kanske är meningen att man ska vara såhär trött och grå, vem vet?
Jag följer ditt råd och myser helt enkelt.

En myskram från mig till dig!

Linneá sa...

Kolla på en uppiggande video, antingen en glad komedi eller en nervkittlande rysare. Håller annars med om att november är den värsta månaden. Men snart går vi mot ljusare tider... Tänk på det!

Emelie Felderman sa...

Ja, video är alltid bra, och det går ju faktiskt väldigt fort. Nu är det snart jul med mys och grejer. Innan man vet ordet av så är det ju vår igen och det är en stor tröst.

Kram och håll ut!

Linda och Lars-Göran sa...

Så är det här med, skitjobbigt, men alltid lättare att veta då att många många blir såhär denna årstiden, och att det om några månader blir bättre igen. Snart är det ju jul iaf! Umgås me familjen, äta & dricka gott och så är det ju alltid spännande att se vad tomten kommer med! Bulla upp me lite gott och lägg i en bra film i datorn/videon och bara njuuuut! Bättre de när man ändå inget vettigt får gjort...

Emelie Felderman sa...

Ja, man får helt enkelt tänka positivt. Tack för tipset och kram!